Juniorii de la Academia “U” Cluj au adus victorii importante în Liga Elitelor și Liga de Tineret

0
Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

FC Universitatea Cluj a anunțat că juniorii de la Acadamie au evoluat la finalul săptămânii trecute, în Liga Elitelor și Liga de Tineret. Juniorii U18, U16 și U14 au acumulat victorii importante, iar juniorii U17 și U15 au cedat în fața lui UTA și Sepsi OSK.

Liga de Tineret

Marius Suller, revenit pe banca echipei de tineret, a bifat al treilea succes în trei etape. Juniorii s-au impus cu 3-0 pe terenul celor de la Sepsi OSK, marcatorii fiind: Emanuel Baciu, Albert Hofman și Tiago Mureșan. În acest fel, ”U” a urcat pe locul al patrulea în clasamentul Ligii de Tineret.

Liga Elitelor U17

Juniorii U17 s-au întors acasă fără puncte de la Sfântu Gheorghe, după ce au cedat cu 0-2 pe terenul celor de la Sepsi OSK. Universitatea Cluj se menține în prima parte a clasamentului, pe locul 5 în Seria de Vest, cu patru victorii și trei înfrângeri.

Liga Elitelor U16

Juniorii echipei U16 continuă seria foarte bună din această ligă, după ce au câștigat cu 2-1 împotriva celor de la UTA Arad, cu marcatorii Lucas Sîncrăian și Raul Tamaș. Cu șase victorii și o remiză în primele șapte etape, aceștia se află pe locul 1 în clasament.

Liga Elitelor U15

Deși juniorii U15 au cedat cu 3-1 împotriva celor de la UTA Arad, aceștia se mențin pe locul trei în clasamentul din Liga Elitelor U15. Marcatorul partidei a fost Alex Bumb.

Liga Elitelor U14

Foto: FC Universitatea Cluj

Juniorii U14 au obținut al patrulea succes din primele patru etape. În duelul cu Transilvania Bistrița, echipa s-a impus cu scorul 11-1. După această reușită, Universitatea Cluj se află pe primul loc, la egalitate de puncte cu Viitorul Cluj,  în clasamentul din Seria a 5-a.

VEZI ȘI:

Planul lui Sabău, vizavi de duelurile cu CSA Steaua și FCSB

U-BT: Debut în forța pentru juniorii U15

Victorie pentru ”U” la Karpatia Horse Show

banner