Klaus Iohannis la deschiderea anului universitar al UBB LIVE

0

Președintele României, Klaus Iohannis, participă la deschiderea anului universitar 2019-2020 la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Președintele României, Klaus Iohannis, a participat la deschiderea anului universitar la Cluj. Ceremonia a avut loc în Aula Magna a Universității Babeș-Bolyai, iar la eveniment au participat rectorii universităților clujene, precum și președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop. Ceremonia de la Cluj marchează 100 de ani de învățământ superior românesc. În discursul ținut în fața profesorilor, studenților și invitaților, președintele Klaus Iohannis a lăudat sistemul educațional multicultural și multilingv de la Cluj. Apoi, președintele României a criticat ceea ce a numit lipsa de viziune a guvernanților în domeniul educației.

Președintele Klaus Iohannis se va întâlni azi cu studenții clujeni adunați în Piața Unirii, apoi va decora unele universități. La finalul zilei, el se va întâlni cu reprezentanții PNL din Transilvania, în condițiile în care reprezentanții acestui partid îl susțin pentru cu un nou mandat prezidențial.

Urmărește live evenimentul aici:


banner