Lansare de carte – Aviația Clujeană

0

Ziua Internațională a Aviației Civile a fost sărbătorită, în avans, la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, cu o lansare de carte și vernisajul unei expoziții de fotografii.

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj și Asociația pentru Propagandă și Istoria Aeronauticii, filiala Cluj, au organizat un eveniment în cadrul căruia a avut loc lansarea cărții „ Aviația Clujeană”. Volumul de texte și fotografii cuprinde capitole dedicate istoriei aviației civile și militare clujene și personalităților care au marcat înfăptuirea ei.

Cuvântul de deschidere a fost susținut de dl. Dr. Ing. David Ciceo, director general al Aeroportului International Avram Iancu Cluj, iar cartea a fost prezentată de dl. comandor av. r. Laurențiu Buzenchi, președintele A.R.P.I.A., filiala CLUJ, Prof.Dr. Simon Simion U.B.B. Cluj- Napoca și Gl.av.rtr. Iosif Rus, președintele național A.R.P.I.A.

La eveniment au participat reprezentanți ai Consiliului Județean Cluj, reprezentanții societății academice clujene, cadre militare, reprezentanți ai instituțiilor care își desfășoară activitatea în perimetrul aeroportuar, angajați ai aeroportului și reprezentanții A.R.P.I.A.