LIVE: Conferința Impactul pandemiei de coronavirus asupra economiei globale – participă ambasadorul Mexicului

0

Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai găzduiește conferința ”Impactul pandemiei de coronavirus asupra economiei globale”. Conferința este organizată cu participarea Excelenței Sale ambasadorului Mexicului în România, Jose Guillermo Ordorica Robles.

Evenimentul a fost deschis de reprezentantul gazdelor, decanul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Răzvan V. Mustață, care a vorbit despre modul în care universitatea clujeană se implică în comunitate. A urmat la cuvânt vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Vakar Istvan, pe tema implicării autorităților clujene în redresarea economică.

ES Jose Guillermo Ordorica Robles s-a referit la impactul pandemiei asupra economiei mexicane, iar prodecanul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Szasz Levente, a prezentat cel mai complex proiect de monitorizare a efectelor coronavirusului asupra economiei românești, actualizat zilnic și disponibil gratuit la adresa econ.ubbcluj.ro/coronavirus.

Conferința are loc în contextul redeschiderii Consulatului Onorific al Mexicului la Cluj. La eveniment au participat, printre alții, și adjunctul șefului de misiune al Ambasadei Mexicului în România, Benito Jimenez Sauna, precum și consulul onorific al Mexicului, Dorin Zăgrean.

Conferința a fost moderată de jurnalista Via Cluj TV, Bianca Pădurean.