Lovitură pentru CFR Cluj, care a pierdut un jucător după ultima victorie: „Aici este supărarea”

0
Foto: Antena Sport

CFR Cluj a pierdut un jucător după ultimul meci disputat în Cupa României. Conducerea ardelenilor a anunțat că Ermal Krasniqi s-a accidentat și momentan este participarea sa este incertă pentru următorul meci. El a suferit o leziune, astfel că accidentarea nu este gravă.

„Aici este supărarea (n.r. accidentarea lui Ermal Krasniqi), la meciurile de genul acesta, îți dorești să ai jucătorii sănătoși. Oboseala a cauzat acea accidentare. Cred că e o leziune.

Pentru echipele care sunt din orașe cu spectatori, este bine (n.r. – noul format al Cupei României). Este bine, fotbalul trebuie promovat. Pentru noi este mai greu. Jucăm din trei în trei zile. Am prins asta și anul trecut. Este dificil.

Obiectvul este câștigarea campionatului și a Cupei României. Astăzi au evoluat jucători care nu au fost folosiți în campionat. Meciul de la Rapid l-am terminat în trei jucători under în teren”, a declarat Cristi Balaj la Digi Sport.

Ermal Krasniqi este în scădere de formă față de sezonul precedent și nu a dat niciun gol în cele zece meciuri din acest sezon. El este tot mai rar titular și ar putea pleca de la CFR Cluj în iarnă, scrie Spotmedia.

VEZI ȘI:

CFR Cluj s-a impus la Alexandria cu 3-1 – Cum a reacționat conducerea după meciul din Cupa României

Cupa României: „U” Cluj și CFR Cluj încep meciurile împotriva unor echipe din divizia secundă

De ce nu joacă la CFR Cluj vedeta Konoplyanka

 

 

banner