Maestra de ceremonii, ultima modă la nunți, botezuri și alte sindrofii

0

Ai o nuntă, un botez sau un eveniment corporate? S-ar putea să ai nevoie de un maestru de ceremonii. Deși această îndeletnicire a fost, până nu demult, una exclusiv masculină, trendul actual este să îți angajezi o… maestră de ceremonii. Vezi ce spune Bianca Tămaș, invitată la România via Cluj, despre această ocupație.

Este scriitoare, om de comunicare și relații publice, organizator de evenimente și, cel mai important, o prezență caldă și prietenoasă. Este tot ce ai nevoie să îți însuflețească o petrecere sau chiar un eveniment mai serios, mai corporate, care are nevoie de moderator. Vezi în video de ce s-a apucat să facă și această meserie, de maestră de ceremonii, cine sunt cei care au nevoie de un astfel de serviciu și cum se desfășoară ”ostilitățile”.

”Salut! Mă numesc Bianca Tămaș, iar prietenii îmi spun Bia sau BT. M-am născut în Huedin, un oraș mic, fără prea multe posibilități, deși este doar la 50 de kilometri de Cluj. Prin clasa a VIII-a, mi-am dat seama că aș vrea să merg pe drumul jurnalismului. Îmi place să scriu, mi s-a zis că știu să bat din gură, să fiu convingătoare”, scrie Bianca Tămaș, pe blogul său.
VEZI ȘI: