Meniu de 7 lei la cantina UMF Cluj-Napoca

0

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca pune la dispoziția studenților un meniu special, care costă doar 7 lei. Mai mult, pentru studenții care primesc burse sociale, meniul este gratuit.

”Meniu Student – un concept nou la restaurantele universității – este diferit în fiecare zi și este alcătuit din felul 1 (supă/ciorbă), felul 2 (fel principal cu garnitură) și salată. Prețul acestui meniu este de 7 lei. Studenții beneficiază de meniul Student la preț special, prezentând carnetul de student, la achitarea comenzii. Studenții cu burse sociale vor primi același meniu, gratuit, pe baza cardului special pe care îl dețin”, transmit reprezentanții universității.

“Mulțumim Asociației Black Sea FooDignity Social Food pentru sprijinul acordat în implementarea acestui proiect!”, adaugă UMF Cluj-Napoca.

În primăvara acestui an, UMF Cluj a inaugurat o nouă cantină în campusul Hașdeu. Noul restaurant este situat în clădirea Facultății de Medicină, pe strada Gheorghe Marinescu, nr. 23, și funcționează între orele 12:00 și 16:00.

Numărul zilnic de porții care se pot pregăti în noua cantină este de 1.000 – 1.200 zilnic. Astfel, noul restaurant preia un număr important de studenți care așteptau zilnic la rând la vechea cantină de pe strada Babeș.

De asemenea, inițiativa sprijină studenții care beneficiază de burse sociale, prin acordarea unei mese zilnice gratuite.

VEZI ȘI:

UMF Cluj oferă suport psihologic gratuit studenților israelieni și palestinieni

A fost lansat un nou program de studiu la UMF Cluj- Înscrierile se vor desfășura până la data de 17 septembrie

UMF ”Iuliu Hațieganu”: O nouă noua ediție a seminarului de integrare a studenților internaționali

 

banner