Mini-conflict înaintea derby-ului din Cluj, din cauza biletelor – Balaj: „Am rămas corigent”

0
Foto: Eurosport

Universitatea Cluj, alături de suportul fanilor, speră să obțină o victorie de răsunet cu CFR, joi, 2 noiembrie, în Cupa României. Până acum, ambele echipe au obținut câte o victorie în grupă. La nivel administrativ, Universitatea și CFR nu se află în relații foarte bune. Pentru duelul din Cupa României, echipa lui Mandorlini a cerut un număr mai mare de bilete pentru a satisface cerințele galeriei, însă gazdele nu au oferit mai mult decât în mod normal. 

„Nu am mai cerut. Am făcut acea solicitare, care a fost refuzată. Noi doar în deplasare jucăm. Pe Cluj Arena, da. Nu am mai făcut o solicitare pentru fanii noștri. A fost refuzată acea solicitare în care am cerut la inelul superior.

Și de ce să mai insist? Plus că eu am zis că nu mă mai implic. Eu am refuzat, am rămas corigent, să spun așa, chiar repetent în acest capitol. Am eșuat în încercarea mea de a rezolva acest mini-conflict”, a spus preș Cristi Balaj.

În Superligă, CFR Cluj este echipa mai puternică. Formația lui Mandorlini se află pe al doilea loc, la un singur punct în spatele liderului FCSB.

„Nu aș vrea să-l fac mai mare decât este. Și am spus că nu mă mai preocupă acest subiect. O să avem galerie conform regulamentului. Solicitarea a fost doar să obținem ceea ce scrie în regulament. 5% din capacitatea stadionului cred că înseamnă cam o mie de bilete”, a mai precizat Cristian Balaj despre derby-ul Clujului, pentru Fanatik.

VEZI ȘI:

Cupa României fierbe Clujul! Câte bilete s-au vândut și câți jandarmi vor fi mobilizați la derby-ul dintre U Cluj și CFR

Dan Nistor, după meciul Botoșani – U Cluj (0-3): “Dacă ești obosit, poți să te lași”

CFR Cluj – Farul (3-1): Fotbalistul CFR-ului a plecat de pe stadion după ce a fost schimbat la pauză

 

banner