Minim trei linii de transport în comun de noapte, în zone de interes pentru clujeni – proiect USR

0

Consilierii USR Cluj-Napoca au depus o serie de proiecte pentru îmbunătățirea serviciilor oferite de Compania de Transport Public Cluj-Napoca (CTP). Alexia Petrovai, președintă USR Tineret Cluj, a subliniat faptul că în special tinerii din Cluj-Napoca, printre care 90.000 de studenți, călătoresc la ore târzii, iar taxi-urile sunt costisitoare, în condițiile în care nu există linie de transport de noapte de la gară sau aeroport spre cartierele care găzduiesc campusuri universitare, precum Zorilor. Află mai multe detalii despre proiectele depuse de la Alexandra Oană, consilieră locală USR, și Viorel Băltărețu, deputat USR Cluj, în materialul de mai sus.

O primă propunere a consilierilor USR vizează îmbunătățirea liniei Aeroport Expres, recent lansată de CTP, iar un alt proiect este despre extinderea transportului de noapte în Cluj-Napoca. Consilierii USR au făcut această propunere administrației locale în 2022 și vor redepune proiectul într-o formă îmbunătățită. De asemenea, consilierii USR propun optimizarea transportului metropolitan.

VEZI ȘI:

Linie expres pentru transportul în comun, direct din aeroport – călătorii vor putea decide în ce stații oprește autobuzul

Viorel Băltărețu: USR cere demisia președintelui PNL Cluj

USR: Clujul riscă să fie sufocat de mari proiecte derulate simultan

banner