Mircea Bravo lansează la Cluj filmul ”Mirciulică” – Spoiler alert: Ce gătește tanti Lenuța din Chinteni

0

Cunoscutul actor Florin Piersic își lansează ultimul său film la Cluj-Napoca, la cinematograful ”Mircea Bravo”; de fapt, stați: e invers: Mircea Bravo își lansează filmul la cinematograful ”Florin Piersic”. Dincolo de glumă, Mircea Bravo și colegii săi au făcut o treabă serioasă: prima lor comedie de lung-metraj.

Este vorba de o peliculă intitulată ”Mirciulică”. Filmul va fi lansat la Cluj, în 6 octombrie, de la ora 18.00, când spectatorii vor putea intra în dialog echipa filmului. Din data de 7 octombrie, filmul va putea fi văzut în cinematografele din întreaga țară.

Comediantul Mircea Bravo a făcut pasul de la filmulețele pe social-media spre cinematografie. Filmul Mirciulică spune povestea unui tânăr dintr-un orășel din Transilvania care vrea să se mute la București și care eșuează în planurile sale, spune Mircea Bravo.

Din echipa filmului fac parte cei care întruchipează personaje deja cunoscute, precum tanti Lenuța din Chinteni. Tanti Lenuța este filmată în timp ce gătește… ce anume, aflați din interviul video.