Mirel Borodi, APM Cluj: Unde poți căuta finanțare pentru ideea ta de business PLUS Soluții de exit pentru asociații unici care ajung la vârsta pensionării

0

Parintele crowdfunding-ul românesc, clujeanul Mirel Borodi, care este și membru în Biroul executiv al APM Cluj, a vorbit la Via Cluj TV despre soluțiile de finanțare pe care le au antreprenorii aflați la început de drum precum și despre soluțiile de exit pe care le au asociații unici care ajung la vârsta pensionării. Mirel Borodi a participat la dezbaterile APM Business Cluj, inițiate la Via Cluj TV de Asociația Patronilor și Meseriașilor din Cluj. Toate detaliile, în emisiune.

Mirel Borodi a fost inițiatorul Legii prinvind crowdfunding-ul românesc, la care a lucrat în 2014 împreună cu Ministerul IMM-urilor.
El este co-fondator al platformei multifinantare.ro. Oferă servicii suport pentru companii: brokeraj de actiuni, servicii post tranzacționare, asistență și consultanță societară, este investor relations, investment funds.

Mirel Borodi este preocupat de problematica asigurării continuității afacerilor în cazul retragerii asociaților unici care ajung la vârsta pensionării în contextul în care sub 15% din afaceri se transferă in cadrul familiei.

Mirel Borodi lucrează la un proiect împreună cu APM Cluj, care este filială a Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, pentru a oferi suport acestor companii aflate în căutarea unui succesor.