Mobilizare fără precedent: 3 zile și 3 nopți de vaccinare doar cu buletinul – AFLĂ UNDE

0

O mobilizare fără precedent: sute de medici și asistenți din spitalele universitare clujene și studenți mediciniști își unesc forțele într-o acțiune de voluntariat în care mii de oameni pot fi vaccinați la liber, fără programare. Timp de trei zile, non-stop, locuitorii din Cluj-Napoca cu vârsta de peste 16 ani, dar și cei din alte localități, se vor putea vaccina cu serul Pfizer-BioNTech, fără programare, în cadrul centrului de vaccinare care va fi amenajat la Sala Polivalentă BT Arena.


Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Instituția Prefectului Cluj și Primăria Municipiului Cluj-Napoca, organizează, în perioada 14-17 mai, Maratonul Vaccinării – Împreună pentru Cluj!

Ce trebuie să știi?

– Când?
De vineri, 14 mai, ora 16:00, până luni, 17 mai, ora 8:00

– Unde?
Sala Polivalentă BT Arena (intrarea dinspre stadionul Cluj Arena)

– Cu ce?
Ser Pfizer-BioNTech, 20 de fluxuri de vaccinare

– Cum?
Fără programare, doar cu buletinul sau acordul scris al părintelui/tutorelui (pentru minori)

– Rapel:
În 4-7 iunie, în aceeași locație

Ce ai de făcut?

  • Vino la orice oră, doar cu buletinul, începând de vineri, 14 mai, ora 16:00, până luni, 17 mai, ora 8:00, la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca.
  • Accesul la vaccinare este gratuit, pentru toate persoanele cu vârsta de peste 16 ani.
  • Pentru cei care nu au împlinit vârsta de 18 ani, este necesar acordul scris al unui părinte sau al tutorelui legal.
  • Este recomandat ca, înainte să vă prezentați la centrul de vaccinare, să completați documentele necesare pentru a facilita procesul de vaccinare și a se evita aglomerarea. Formularele vor fi disponibile și la centrul de vaccinare. Chestionarul de triaj poate fi descărcat de aici: https://vaccinare-covid.gov.ro/chestionar-triaj-vaccinare-adulti/ .
  • Te-ai vaccinat deja? Perfect! În acest caz, poți să îți declari interesul pentru acest eveniment: https://fb.me/e/27YjLE7Xr , să dai share pe pagina ta de Facebook și să îți inviți prietenii, colegii și familia.
  • Reprezinți o companie privată și dorești să contribui la promovarea acestui eveniment în rândul angajaților și al clienților? Descarcă afișul campaniei: Afiș maraton vaccinare 50×70Afiș vaccinare A4.

Organizator: Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca

Parteneri: Instituția Prefectului – Județul Cluj, Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj, Spitalele universitare din Cluj-Napoca, Colegiul Medicilor Cluj, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, filiala Cluj.