Movie Nights și Dance Romania în Iulius Parc – Vezi programul complet

0

16 instructori de dans din Africa, India și Cluj vor face show sâmbătă, 1 iulie, pe scena din Iulius Parc și chiar vor invita și spectatorii să li se alăture. Evenimentul “Dance Romania” are scop umanitar, participarea va fi gratuită și muzica va fi asigurată de DJ M.I.G. din Nigeria. Cu o seară înainte, vineri, 30 iunie, în același loc va avea loc o seară de film unde participanții vor putea viziona filmul “Amsterdam”.

Vineri, 30 iunie, “Movie Nights” aduce pe marele ecran din parc filmul “Amsterdam”. Astfel, începând cu ora 21:30, vei descoperi o producție a cărei acțiune are loc în anii ‘30 și urmărește trei prieteni apropiați care sunt martori la o crimă, devin ei înșiși suspecți și apoi ajung în centrul unuia dintre cele mai șocante comploturi secrete din istoria Americii.

Evenimentul este suținut de ATP Motors, Wonderland Cluj Resort și Radio Impuls, iar intrarea este liberă. Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo. Actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj.

Dansatori africani și indieni vor urca pe scena din Iulius Parc

Sâmbătă, 1 iulie, în Iulius Parc, are loc a patra ediție a “Dance Romania”. De la ora 16:00, la eveniment vor lua parte 16 de instructori de dans din Africa, India și Cluj. Aceștia vor anima publicul cu pași din diverse stiluri antrenante: zumba, bollywood, coupe décalé, hip-hop, kizomba/semba, reggaeton și salsa. DJ M.I.G. din Nigeria va mixa pe tot parcursul evenimentului. Reprezentante ale trupelor de majorete Eclipse și Elite (Clubul Sportiv Voința) și BuuCheer (BuuFit Studio) vor da start sesiunilor de dans.

Dance Romania este un eveniment umanitar care își propune să unească toate comunitățile prin dans, înlăturând barierele ridicate de frică, discurs al urii și discriminare. Încurajează participarea oricui, indiferent de rasă, etnie, naționalitate, religie, gen sau vârstă. La Dance Romania ne cunoaștem și ne împrietenim prin dans. Center for Peace and Violence Prevention (CPVP) organizează acest eveniment în cadrul programului său Diversity and Inclusion, spune Dr. Charles Wratto, fondator și președinte al CPVP.

Participarea este gratuită, iar instructorii vor dansa pro bono

“Cunoștințele de dans nu sunt necesare. Scopul este să ne bucurăm de muzică, prieteni noi sau vechi și de socializare într-un spațiu cald și primitor. Suntem încântați că am ajuns, iată, la a patra ediție și că, an de an, avem alături de noi participanți de toate vârstele, din diverse comunități, precum și parteneri de nădejde care sprijină acest demers”, spune Camelia Jula, PR Manager CPVP.

Evenimentul este organizat de CPVP cu sprijinul Iulius Mall și al Primăriei Cluj-Napoca.

VEZI ȘI:

Concert de închidere a stagiunii 2022/2023 al Filarmonicii de Stat „Transilvania”

Doi artiști polonezi își expun lucrările la Muzeul de Artă din Cluj

Jazz in the Park Competition revine la Cluj – Vezi programul

banner