Napolact a deschis o nouă linie de producție la Cluj și a creat alte 40 locuri de muncă

0

În noua secție inaugurată la Cluj este produs cașcaval. Investiția a ajuns la aproximativ 3 milioane de euro. Fabrica produce felii și blocuri de cașcaval, atât în varianta convențională, cât și cea ecologică. Conducerea companiei a declarat că au fost create 40 de noi locuri de muncă, în noua secție. În total, fabrica Napolact din Cluj-Napoca are aproximativ 80 de angajați în secții, la care se daugă personalul administrativ.

Linia de producție pentru cașcaval, inaugurată astăzi, are o capacitate anuală de peste 3000 de tone și crește cu 40 numărul de locuri de muncă din domeniul producției de brânză pentru clujeni. Ne-am angajat să aducem valoare în România în viețile consumatorilor, angajaților, partenerilor, fermierilor, dar și pentru comunitatea locală“, a declarat Ferenc Szecskó, director General FrieslandCampina România, compania care deține brandul Napolact.

Ce produce fabrica din Cluj

Cașcavalul Napolact completează gama de produse fabricate la Cluj: trei tipuri de telemea, brânza de burduf, brânza topită, unt si lapte.

Capacitatea de producție a centrului de excelență în brânzeturi de la Cluj este de 8.000 de tone de brânză și unt pe an și până la 35.000 de tone de lapte în ambalaje de carton.

“Fabrica din Cluj este locul de naștere a Napolact, un brand iubit de familiile din România. Simțim această responsabilitate, de fiecare dată când lansăm un nou produs, să căutăm calitatea, autenticitatea, deoarece acestea sunt valorile care definesc brandul Napolact. Prin această nouă investiție suntem complet echipați cu o linie de procesare și ambalare a cașcavalului de ultimă generație, ideală pentru a livra un cașcaval autentic românesc, de înaltă calitate. Moștenirea și misiunea Napolact se întâlnesc din nou cu inovația“, a mai spus Ferenc Szecskó.

FrieslandCampina România face parte din compania olandeză Royal FrieslandCampina, unul dintre cei mai mari producători de lactate din lume.

FrieslandCampina este prezentă pe piața românească cu mărcile Napolact, Campina, Oke și Dots.

De 12 ani, Napolact este primul brand de lactate din TOP 100 branduri românești, fiind premiat de BRAND.RO pentru produsele pe care le aduce în casele românilor.