Nelu Varga anunță o primă record la CFR Cluj pentru obținerea titlului – Află ce sumă

0

Patronul lui CFR Cluj, Nelu Varga, a anunțat că va acorda o primă record jucătorilor și staff-ului echipei sale dacă vor lua titlul în Superligă. CFR Cluj a intrat de pe locul 3 în play-off-ul SuperLigii și va debuta în prima etapă sâmbătă, pe teren propriu cu Universitatea Craiova. Chiar dacă distanța față de FCSB e destul de mare, de 5 puncte după înjumătățire, Varga nu și-a luat gândul de la titlu și anunță o primă record pentru jucători și staff în cazul în care vor reuși.

Înfrângerea drastică suferită de liderul FCSB în derby-ul cu Rapid a relansat lupta la titlu în SuperLigă, iar play-off-ul care urmează se anunță a fi unul incendiar. Și nu doar giuleștenii speră că vor întrece liderul, ci visele de mărire au apărut și la Cluj, unde patronul CFR-ului este dispus să facă un mare efort financiar pentru a răsturna spectaculos calculele.

Nelu Varga anunță un milion de euro primă pentru titlu

Omul de afaceri a făcut o primă mutare îndrăzneață, pentru a-și motiva suplimentar echipa. A anunțat prima uriașă de titlu pe care o va oferi jucătorilor și staff-ului, una record pentru SuperLigă: un milion de euro!

„Chiar dacă în acest moment se vorbește mai puțin de CFR, eu vă spun că CFR-ul se va bate la titlu până în ultima etapă. Suntem o echipă foarte puternică, suntem o echipă care, veți vedea, o să aibă o cu totul altă față în play-off, unde acolo meciurile se vor juca cu inima.

Iar noi, la CFR, avem o inimă mare, mare, mare și asta o vom demonstra tuturor adversarilor. Le spun atât fanilor: credeți în noi! Urmează 10 finale, iar CFR le va juca pe toate ca și cum ar fi ultimul meci.

Dacă băieții iau titlul, îi anunț public că prima este una record. Le voi da să împartă lor și staff-ului un milion de euro. Deci aceasta este prima pe care CFR Cluj, jucătorii și toți cei care trudesc la echipă o vor împărți în cazul în care luăm titlul de campioană.

Eu sunt ferm convins că pot să-mi ia banii, îi dau cu cea mai mare plăcere și am mare încredere că avem forța necesară să câștigăm din nou titlul de campioană a României”, a declarat Nelu Varga la FANATIK.

banner