Neluțu Sabău, înaintea partidei cu Dinamo: „Întâlnim o echipă în criză de rezultate, nu de joc”

0
Foto: GSP

„U” Cluj revine la București, acolo unde s-a simțit bine și cu FCSB și cu Rapid, pentru meciul cu Dinamo. Neluțu Sabău a prefațat întâlnirea dintre „șepcile roșii” și penultima clasată. „U” Cluj este în formă și va juca luni seară, de la ora 20:45, contra celor de la Dinamo.

Trupa lui Ioan Ovidiu Sabău a evoluat mult, se bate pentru un loc în play-off, a depășit și faza grupelor Cupei României, de pe locul 1. Dinamo, în schimb, a eșuat și în a doua competiție internă.

Dacă „frații” din Ștefan cel Mare – galeriile lui U și Dinamo sunt înfrățite de ani buni – sunt pe loc retrogradabil în Liga 1, „studenții” se află la un nivel superior. Printre altele, sunt campionii deplasărilor.

Vizavi de ceea ce se întâmplă în tabăra „câinilor”, care au adunat 13 etape consecutive fără victorie, Sabău a punctat:

„Cred că întâlnim o echipă în criză de rezultate, nu de joc. Luați individual ei au calitate, dar atunci când nu ai rezultate nu ai încredere. Au un nou antrenor, un nou sistem, o altă abordare. Nu va fi deloc ușor, e o echipă care nu a mai câștigat de mult timp, își va dori foarte mult.

Noi, trecând printr-o perioadă bună, cred că suntem maturi să înțelegem că trebuie să folosim entuziasmul în favoarea noastră. Doar relaxarea ar putea duce la un joc modest. Trebuie să înțelegem că trebuie să avem continuitate în rezultate dacă vrem mai mult.

Dinamo joacă rapid, jucătorii știu fotbal, trebuie să fim organizați, să nu lăsăm spații. și să avem curajul de a juca și dorința de a câștiga. Trebuie să ieșim cu capul sus de pe teren, mulțumiți de ceea ce am făcut.

Ținând cont de situația din clasament, pare că am fi favoriți. Ei vor fi foarte concentrați, dar cred că depinde de noi. Trebuie să rămânem acolo, suntem echipă de primele 6, cred eu. Aștept mai mult de la unii jucători pentru că pot să dea mai mult. Luați individual, cred că jucători de play-off”, a declarat antrenorul.

VEZI ȘI:

Cupa României: Universitatea Cluj şi CFR Cluj s-au calificat în sferturile de finală

 

 

banner