O idee inedită în sprijinul copiilor care suferă de leucemie și care sunt tratați la Cluj

0

O comunitate născută pe Facebook, Din inima Clujului, și un ONG, Asociația Pahumi, au decis să își unească forțele pentru a-i ajuta pe copiii care suferă de leucemie și care sunt internați în Cluj-Napoca. Voluntarii lor vor organiza un eveniment caritabil în seara de Sfântul Nicolae. 

Evenimentul va avea loc în 6 decembrie, de la ora 17.00, în Centrul Pahumi din Feleacu. Copiii vor participa la acest eveniment se vor întâlni cu Moș Nicolae, vor primi cadouri, se vor distra cu picturi pe față, cu jocuri și cu activități sportive. Vor primi gustări sănătoase și sucuri.

Biletul de intrare costă 70 de lei. Absolut toți banii vor fi direcționați spre copiii internați la Cluj, pentru că tot ceea ce este necesar pentru organizarea evenimentului provine din sponsorizări. Bineînțeles, cu acordul medicilor, copiii bolnavi care pot fi deplasați sunt invitați și ei la eveniment, fără să aibă nevoie de bilet de intrare.

Mai multe detalii despre acest eveniment aflați de la Lia Rusu de la comunitatea Din Inima Clujului și de la Teodora Vidrean de la Asociația Pahumi, prezente în emisiunea România Via Cluj, moderată de Claudiu Pădurean.

banner