Pasagerii primului charter turistic Cluj-Creta, testați de greci pentru CORONAVIRUS! Vezi reacția lui David Ciceo

1

Surpriză neplăcută pentru pasagerii primului charter turistic Cluj-Creta-Heraklion: turiștii din Cluj și din București au fost conduși la sosire într-o sală a aeroportului grecesc, unde au fost testați sub supravegherea poliției pentru CORONAVIRUS! Despre această situație și despre charterele turistice anunțate de Aeroportul Internațional din Cluj a vorbit la Via Cluj TV directorul instituției, David Ciceo. 

În emisiunea România via Cluj, moderată de Raul Chiș, directorul aeroportului clujean a explicat că tour operatorul ar fi trebuit să fie informat de autoritățile elene cu privire la  tratamentul la care urmau să fie supuși turiștii din Cluj și București pe Aeroportul Heraklion din Creta.

Procesul de testare a românilor a durat peste 3 ore, iar unul dintre pasageri a povestit că, din spusele personalului de la hotel, turiștii din alte țări nu au trecut prin astfel de proceduri, potrivit stiridecluj.ro.

“Din Cluj au fost aproape 70 de pasageri, avionul a mai făcut un stop la București, de unde au luat și alți pasageri. Nu se cunoștea înainte că se va lua această măsură. Îi rugăm pe pasageri să țină legătura cu tour operatorul. Tour Operatorul ar fi trebuit sa fie informat, o să întrebăm și noi, să vedem, dar să știți că măsurile se actualizează foarte des”, a afirmat David Ciceo.

David Ciceo s-a referit și la celalalte curse charter turistice care vor fi operate de pe Aeroportul Internațional “Avram Iancu” din Cluj.

“Avem programate și zboruri spre alte țări, dar așteptăm ridicarea restricțiilor pentru Turcia, Egipt. În Tunisia nu sunt restricții. În Grecia se va zbura spre cinci destinații”, a mai adăugat Ciceo, pentru Via Cluj TV.

Mai multe despre zborurile turistice de la Cluj în emisiune.

banner