Peste 350 de invenții la PRO INVENT 2023

0

Salonul Internațional al Cercetării Științifice, Inovării și Inventicii PRO INVENT, își va deschide oficial porțile miercuri, 25 octombrie, de la ora 11:00, în complexul Universității Tehnice din Cluj-Napoca de pe Bulevardul Muncii 103 – 105. Peste 350 de invenții au fost înscrise în acest an, de la universități, institute, centre și stațiuni de cercetare, firme, asociații ale inventatorilor, persoane fizice din țară.

În cele trei zile, publicul și specialiștii vor putea vedea invenții din cele mai variate domenii: mecanică-motoare-mașini, electronică-electricitate, sanitare-ventilație-încălzire, sănătate-medicină-cosmetică, agricultura-horticultură, alimentație-băuturi, energie și protecția mediului.

Grupurile de studenți afiliate structurilor de inovare și cercetare din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca vor participa cu proiectele și ideile lor creative.

Salonul PROINVENT este un eveniment dedicat inovației și cercetării tehnologice și reprezintă un spațiu pentru prezentarea și promovarea inovațiilor, descoperirilor
științifice și invențiilor. An de an, salonul reunește cercetători, inventatori, universități
și companii, oferindu-le ocazia de a-și expune inovațiile și proiectele tehnologice și de a
interacționa cu potențiali parteneri sau investitori.

Publicul este așteptat să viziteze salonul miercuri, 25 octombrie, între orele 10:00 – 17:00, joi, între orele 10:00 – 16:00 și vineri între 10:00 – 14:00. Detalii despre eveniment pot fi găsite AICI.

VEZI ȘI:

Zilele Porților Deschise la Școala de Poliție din Cluj

SYSTEMATIC participă la DevCon 2023, pe 1-2 Noiembrie, în calitate de partener principal

Miro, câinele detectiv al Jandarmeriei Cluj, locul 3 la Campionatul Național de Dresaj al MAI

 

 

banner