Plecare la CFR Cluj pe finalul perioadei de mercato – Clubul își cedează portarul unei rivale din Liga 1

0
foto: GSP

Cedarea sub formă de împrumut la FC Hermannstadt a lui Cătălin Căbuz este ultima mutare anunțată de CFR Cluj. Portarul nu a prins niciun minut de la transferul în Gruia, iar acum va avea ocazia de a lucra sub comanda lui Marius Măldărășanu. Mutarea vine ca urmare a plecării lui Karlo Letica de la FC Hermannstadt, conform Sport.ro.

Portarul croat a bătut palma cu FC Lausanne, iar sibienii ar urma să încaseze 300.000 de euro din vânzarea sa. Astfel, formația pregătită de Măldărășanu s-a reorientat și l-a împrumutat pe Căbuz de la CFR. Potrivit Transfermarkt, cota de piață a lui Cătălin Căbuz este 600.000 de euro.

“Cluburile CFR 1907 Cluj și AFC Hermannstadt au ajuns la un acord privind împrumutul portarului Cătălin Căbuz până la finalul acestui sezon. Îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”, a transmis CFR Cluj, pe site-ul oficial.

Cătălin Căbuz, portar format la Academia Hagi, a sosit la CFR Cluj în această vară, însă nu a fost trecut pe lista LPF. Andrea Mandorlini a preferat să se bazeze pe tânărul Răzvan Sava, iar varianta de rezervă a fost tot un jucător U21, Otto Hindrich.

Pentru Căbuz este o revenire la FC Hermannstadt. Goalkeeper-ul născut în Avrig a mai jucat pentru sibieni în perioada 2017-2019, când a fost împrumutat de la FC Viitorul.

VEZI ȘI:

CFR Cluj a transferat un nou jucător – Atacantul Luka Juričić ajunge în Gruia

Copilul tău poate să însoțească jucătorii CFR Cluj pe teren!

Derby Universitatea Cluj – CFR Cluj: Ce balanță au echipele înainte de meci?

 

 

 

 

 

banner