PMP, despre moțiunea de cenzură, bani europeni și aberația “Ro-exit” – INVITAȚI: Eugen Tomac și Cristian Lungu

1

Președintele PMP, deputatul Eugen Tomac, și senatorul PMP de Sălaj, Vasile Cristian Lungu, au declarat la emisiunea România Via Cluj moderată de Raul Chiș că vor susține moțiunea de cenzură inițiată de PNL. Urmariti emisiunea Via Cluj TV.

Liderul PMP s-a întâlnit cu numai o zi înainte la Parlament cu ceilalți lideri ai opoziției, Dan Barna (USR) și Ludovic Orban (PNL) pentru a pregăti o strategie.

Opozitia speră că cel puțin 40 de parlamentri PSD din tabăra anti-Dragnea vor pune umărul la înlăturarea Guvernului Dăncilă.

Comisia Europeană a cerut Bucureștiului prin raportul MCV să stopeze implementarea legilor justiţiei realizate de Comisia specială comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, însă PSD a respins concluziile raportului.

În emisiunea România Via Cluj, parlamentarii PMP Eugen Tomac și Vasile Cristian Lungu au catalogat drept iresponsabile persoanele care lansează în spațiul public ideea „Ro-exit” și au criticat ineficiența Guvernului în ceea ce privește atragerea de fonduri europene pentru marile proiecte de infrastructură.

banner