Primul handpan & kora duo din România, la Via Cluj TV

0

Primul handpan & kora duo din România, Free 2 Flow, a venit la emisiunea Business Cafe de la Via Cluj TV. Georgiana și Valentin Pleș au obținut în noiembrie 2018 o finanțare în cadrul StartUp Air care le va permite să își trasforme pasiunea în afacere. Urmăriți emisiunea:

Free 2 Flow aduce muzica live în spațiile de relaxare pentru angajații din cadrul firmelor și corporațiilor, însă serviciile lor se adresează și persoanelor fizice.

“Vorbim despre obținerea unui nivel de relaxare și armonie superior, posibilitatea interacțiunii cu instrumentele Handpan și Kora, interacțiunea cu elemente culturale din alte zone ale lumii, dezvoltarea capacității de concentrare și creșterea performanței la locul de muncă pentru angajații firmelor și corporațiilor, atragerea și fidelizarea angajaților prin oferirea unui beneficiu absolut autentic și adaptarea perfectă a serviciilor muzicale la nevoile clienților”, spune Georgiana.

De profesie medic, Valentin apreciază că muzica Free 2 Flow e “o muzică ce pare ruptă din alte dimensiuni, care inspiră, relaxează și te ajută să te scufunzi în propriile adâncuri pentru a explora dimensiuni spirituale”.

Instrumentele Free 2 Flow sunt:

  • Handpan – instrument de percuție melodică inventat în anul 2000 în Elveția
  • Kora – harpă africană cu 21 de corzi, datată în anii 1800 în Africa de Vest
  • Bansuri – Fluier tradițional indian
  • Fujara – instrument tradițional slovac.

Mai multe despre Free 2 Flow pe 8-8.ro.

banner