Pro România are Liga Aleșilor Locali din județul Cluj

0

Pro România Cluj și-a constituit Liga Aleșilor Locali. 

Biroul executiv al ligii aleșilor locali este format din 19 membri aleși dintre cei 60 de consilieri locali Pro România din județ, astel:

Președinte: Adrian Morariu, consilier local în comuna Poieni.

Prim-vicepresedinții:

Adrian Popa, consilier local în Iara

Adrian Mihuț consilier local în Mărgău

Radu Purdea, consilier local în Cășeiu

Vicepresedinții

Virgil Sașa consilier în Tritenii de jos

Daniel Cheța, consilier în Geaca

Dănuț Zăhan, consilier în Petreștii de jos

Viorel Lucaci, consilier în Țaga

Dorel Timofte, consilier în Cojocna

Ilie Oprea, consilier în Iclod

Teodor Rosa, consilier în Gârbău.

Secretar executiv a fost desemnat Paul Toșa, consilier în Mănăstireni, cel mai tânăr ales local din echipa Pro România Cluj.

Noua organizație va funcționa ca un liant între aleșii locali din județ și promovează comunicarea directă și eficientă între cetățeni și administrațiile locale, în care Pro România are reprezentanți.

„Am încredere în noua organizație și sunt convins că aceasta, prin colegii noștri, va fi un loc de întâlnire pentru soluționarea problemelor cetățenilor. De asemenea, schimbul de opinii între noi, aleșii locali Pro Romania, va fi de bun augur și ne va ajuta să găsim cele mai bune soluții,  învățând din experiența unora și luând în considerare dinamismul celor tineri. Să nu uităm, că din echipa noastră face parte unul dintre cei mai tineri aleși locali din țară și, in același timp, veterani ai domeniului”, a declarat președintele ligii, Adrian Morariu.

Membrii Ligii aleșilor locali Pro România se vor întâlni periodic pe platforma de comunicare, iar, după ridicarea restricțiilor actuale, se vor întâlni direct cu cetățenii.

banner