banner

Produs de Cluj se întoarce în parcarea mall-ului din Florești

0

Consiliul Județean Cluj organizează o nouă ediție a Târgului Produs de Cluj. Evenimentul se va desfășura în perioada 30 iulie – 9 august în parcarea mall-ului din Florești în intervalul orar 10:00-22:00.

La manifestarea desfășurată prin intermediul Asociației Produs de Cluj, vor fi prezenți 20 de producători și artizani clujeni. Ei vor prezenta publicului vizitator preparate din lapte și carne, uleiuri presate la rece, prăjituri de casă și turtă dulce, gemuri, dulcețuri și siropuri naturale, zacuscă, paste, fructe și legume de sezon proaspete, dar și deshidratate. De asemenea, pe standuri vor fi expuse cosmetice și produse de îngrijire personală, costume populare și bijuterii lucrate de mână, precum și obiecte de marochinărie.

Această manifestare vine după ce asociația Produs de Cluj și-a reluat activitatea după pandemie prin intermediul unui târg care a fost organizat în Cluj-Napoca, în Piața Avram Iancu. Aflați mai multe detalii de la directorul asociației Produs de Cluj, Ramona Moldovan, prezentă în emisiunea România Via Cluj, moderată de Claudiu Pădurean.

banner