Produse de lux: 100 de lei kilogramul de cireșe la Cluj-Napoca, vezi cât costă pepenii și căpșunele

0

Inflația atinge cote maxime în piețele agroalimentare din Cluj-Napoca. Printre fructele și legumele de sezon, se numără și câteva produse care depășesc bugetul unui cumpărător clujean cu venit mediu. Cireșele au devenit un produs de lux, iar căpșunele și pepenii verzi se află și ele în această categorie. 

Pentru că suntem în luna mai, a început sezonul cireșelor, iar acestea surprind cumpărătorii cu prețul lor ridicat, ca de fiecare dată. Însă, anul acesta, un kilogram de cireșe a ajuns la prețul de 100 de lei în Cluj-Napoca. Acestea sunt importate din Italia, iar prețul lor este privit cu uimire de către trecători.

Vânzătorii mai au pe galantarele lor căpșuni importate din Turcia, care costă aproximativ 17 lei/kg, însă cele din Satu Mare depășesc prețul acestora (între 25 și 30 de lei/kg). Pepenele verde este și el în top, cu un preț de aproximativ 17 lei/kg. 

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Indexul traiului ieftin: Clujul, cel mai scump oraș din România

Clujenii pot depune sesizări online, în timp real, către Consiliul Județean – Alin Tișe: “Aplicația permite o detaliere exactă a cazului”

Clujul, în topul județelor cu cele mai multe firme intrate în insolvență, de la începutul anului

banner