PSD Cluj și-a lansat candidații la alegerile din 9 iunie

0

Fostul ministru delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, este candidatul PSD pentru Primăria Cluj-Napoca. De asemenea, ea va deschide și lista candidaților pentru Consiliul Local. Aurelia Cristea a mai fost în trecut deputat de Cluj și consilier județean. Printre prioritățile sale se numără reclădirea spiritului de coeziune, după cum a declarat Aurelia Cristea.

Fostul vicepremier Vasile Dîncu este candidat din partea PSD Cluj pentru Parlamentul European. Vasile Dîncu a mai fost în trecut ministru al Apărării Naționale, ministru al Dezvoltării Regionale, ministru al Informațiilor Publice și șef al Agenției pentru Strategii Guvernamentale. În prezent, el este senator. Printre prioritățile lui Vasile Dîncu se numără reducerea inechităților sociale.

Candidatul PSD pentru postul de președinte al Consiliului Județean Cluj este Alexandru Cordoș. El a mai fost senator al României. Alexandru Cordoș este în prezent consilier județean și decan al Facultății de Drept a Universității Dimitrie Cantemir. Lansarea celor trei candidați a avut loc la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.


banner