Radu Constantea, președintele „U” Cluj, despre negocierile cu investitorii turci: „Au avansat”

0
Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

Președintele clubului ardelean, Radu Constantea, a anunțat că negocierile cu investitorii turci sunt în stadiu avansat și că mai sunt de pus la punct doar detalii. Dacă totul va decurge conform așteptărilor, turcii vor investi în calitate de asociați la „U” Cluj.

„Am avut o vizită de două zile. Am discutat despre posibilitatea să investească la clubul nostru. Acele fotografii au fost de la o întâlnire privată. Avem asociați, nu acționari! Discuțiile au avansat, au venit să vadă ce înseamnă orașul, echipă.

Urmează să intrăm în detalii amănunțite. Sunt cinci persoane, iar două au experiență în fotbalul din Turcia, au avut funcții de conducere.

Radu Constantea

Vrem locurile 7-9. Suntem în obiectiv, dar la limita inferioară. În iarnă, facem o analiză și vedem ce este de făcut. Momentan, suntem în obiectiv, sunt perioade și perioade în decursul unui sezon”, a declarat Radu Constantea, citat de Prosport.

Unul dintre cei interesați de a investii cu ”U” Cluj este Serhan Cetinsaya (32 de ani), care a fost până în vară vicepreședintele clubului Beșiktaș și are afaceri în construcții, turism și retail.

În grup este și Sertac Guven, fost vicepreședinte al echipei Trabzonspor, campioană a Turciei în 2022.

În sezonul trecut, „U” Cluj a ajuns până în finala Cupei României, pe care a pierdut-o dramatic cu Sepsi, după executarea loviturilor de la departajare.

VEZI ȘI:

„U” Cluj – Petrolul Ploiești (0-0): Vali Gheorghe, eliminat la vestiare după doar patru minute

Dan Nistor, despre viitorul său la „U” Cluj – Ce decizie a luat

Ce decizie a luat Alex Chipciu, după ce a fost sancționat cu 5000 de lei de către FRF

 

banner