Dan Nistor, despre viitorul său la „U” Cluj – Ce decizie a luat

0

Dan Nistor, mijlocașul celor de la Universitatea Cluj, știe ce are de gând să facă după ce se va retrage din activitate. Acesta intenționează să devină antrenor după retragerea din fotbal și a anunțat că deja a început să își depună actele în acest sens.

„Ne bucurăm că lumea vorbește frumos de noi, ne apreciază, cred că putem urca pe loc de play-off. Obiectivul trasat de conducere sunt locurile 7-9. Dar cred că putem mai mult, sunt convins că liniștiți, calculați, atenți vom putea fi în play-off.

Începutul campionatului a fost greu, cu cinci meciuri în deplasare (n.red meciurile de acasă s-au disputat la Mediaș). Pe Cluj Arena cunoaștem fiecare fir de iarbă. S-au schimbat multe de la venirea dânsului (a lui Sabău), lucrurile vor merge din ce în ce mai bine”, a declarat fotbalistul alb-negrilor într-un interviu acordat către GSP.

Dan Nistor a făcut o comparație între Anton Petrea și Ioan Ovidiu Sabău

Anton Petrea a fost antrenorul la începutul sezonului, dar a pierdut vestiarul și a plătit cu postul. S-a întors Ioan Ovidiu Sabău, care i-a cucerit pe jucători, tehnicianul este văzut un atu, de către jucători și specialiști, pentru ca „U” să prindă top șase.

„Toni era un tip mai închis în el, nu prea se cobora la mintea noastră. Mister (Sabău) e mai aproape de noi, te ajută cu orice, inclusiv cu probleme pe care unii le au pe-acasă, ușa lui e deschisă 24 din 24. În mare parte, datorită lui se pronunță echipa cum se pronunță. Ne-a găsit locurile în teren, unde ne simțim cel mai bine.

Foarte puțini antrenori de nivelul lui se comportă așa. Dacă el îți oferă tot, trebuie să ai și tu bun simț să nu faci prostii și năzdrăvănii”, a comentat fotbalistul de 35 de ani.

Ce îl motivează la 35 de ani?

„Sincer, băiatul meu mă motivează cel mai tare. Îl duc la școală, îl aduc și la stadion, îi place tare. Când nu voi mai putea fizic, o să ridic mâna și-mi pun ghetele în cui. Mă simt foarte bine și dacă n-o să am o accidentare foarte, foarte gravă, cred că mai pot evolua câțiva ani, doi-trei.

Mi-am făcut anumite calcule ce va fi după cariera de fotbalist. Mi-am înaintat actele pentru carnetul de antrenor, în două săptămâni cred că vine, apoi o să încep să fac licențele, C-ul, B-ul, A-ul și așa mai departe. M-am focusat să devin antrenor secund, cred că nu e așa mare presiune la început. Apoi, vom vedea cum te duce viața”, a mai spus Dan Nistor.

VEZI ȘI:

Ioan Ovidiu Sabău, dezamăgit după eșecul cu FC Voluntari

Ce spune Sabău despre Masoero – Cât va lipsi fundașul argentinian

Universitatea Cluj a pierdut meciul cu FC Voluntari

 

 

 

banner