Radu Molnar, candidat USR PLUS: Administrația are nevoie de reforme profunde și de digitalizare

0

Radu Molnar candidează din partea Alianței USR PLUS pentru un post de deputat de Cluj. El a făcut pasul dinspre IT spre politică în momentul producerii tragediei de la Colectiv.

Mai întăi, a ieșit la protestele care au dus la căderea Guvernului Ponta. Apoi, în 2016, câdn s-a înființat USR, a decis să intre în acest partid. Nu avea planuri precise, ci dorea să susțină partidul nou-apărut din postura de simplu cotizant. În toamna lui 2016, s-a lăsat convins să candideze pe un loc neeligibil pentru Senat, doar pentru a-și ajuta colegii.

Însă protestele care au izbucnit la Cluj, la fel ca și în alte orașe din România în contextul în care Guvernul PSD încerca să modifice legile Justiției, l-au convins să se implice tot mai mult în politică.

Acum, el a primit un loc eligibil pe lista candidaților USR PLUS. Radu Molnar vrea să ducă în Parlament experiența sa în IT și să promoveze reforme profunde ale administrației publice. Printre altele, el militează pentru digitalizarea rapidă și masivă a administrației și a economiei.

Ce alte proiecte mai propune Radu Molnar, aflați din emisiunea România Via Cluj, moderată de Claudiu Pădurean.

banner