Reduceri considerabile la jocul Summoners War: Chronicles, disponibile pentru pasionații de jocuri video

0

Jocul Summoners War: Chronicles a fost lansat oficial în magazinul de aplicații AppGallery, deținut de Huawei, luni, 29 mai 2023. Acest joc îi cufundă pe pasionații de MMORPG-uri (massively multiplayer online role-playing games) într-o lume vibrantă a monștrilor unde îi așteaptă bătălii captivante. Jucătorii își pot demonstra priceperea strategică și pot folosi abilitățile unice ale creaturilor invocate astfel încât să câștige. Summoners War: Chronicles este disponibil în întreaga lume și poate fi descărcat prin AppGallery.

Pentru a sărbători această lansare, AppGallery a lansat un pachet exclusiv de bun venit pentru jucători, care oferă o reducere de până la 40% pentru achizițiile din joc (până pe 30 iunie). Acest bonus este extins suplimentar pentru utilizatorii care nu folosesc gadget-uri Huawei. Aceștia pot revendica oferta printr-un simplu click pe opțiunea „pentru alți utilizatori Android” aflată în pagina de campanie și unde pot urmări câțiva pași simpli.

„Luna trecută AppGallery a fost votat cel mai bun magazin alternativ de aplicații al anului, așa că noi continuăm să fim la înălțimea acestei recunoașteri din industria în care activăm. Nu doar că le oferim gamerilor jocuri pe care doresc să le joace, ci le și îmbunătățim experiența cu oferte excelente pentru cele mai căutate titluri precum Summoners War: Chronicles”, a declarat Jaime Gonzalo, VP Consumer Mobile Services Europe.

Funcții de joc și recompense noi

Summoners War: Chronicles prezintă o gamă impresionantă de 400 de monștri diferiți, fiecare având abilități unice. Jucătorii pot să formeze alianțe strategice cu aceste creaturi și să se îmbarce în misiuni, să pătrundă în mai multe temnițe pentru a revendica recompense valoroase sau să participe la raiduri nemaiîntâlnite. După ce se angajează într-un mecanism de cooperare, prietenii își pot uni forțele și pot experimenta aventura împreună. În plus, jucătorii își pot testa curajul în bătălii PvP (player vs palpitante, concurând împotriva altor participanți pentru a obține premii colosale.

Această a treia iterație a francizei populare introduce noi funcții și actualizări interesante, cum ar fi tărâmul neexplorat denumit Kontana, o pădure enigmatică și bogată în activități variate, dar și creaturi precum Tyra, un șef al plantelor. Pe măsură ce jocul înaintează, participanții se pot angaja în misiuni noi, se pot lupta cu șefi de temnițe și pot căuta și descoperi resurse noi. Mai mult, actualizarea dezvăluie o colecție de artefacte noi care sunt captivante, aventuri cu un grad de dificultate mai ridicat și oportunități de a schimba înfățișarea avatarului cu ajutorul unor ținute noi și elegante.

VEZI ȘI:

Jocurile electronice care cresc productivitatea muncii

Chatbot inteligent dedicat interacțiunii dintre cetățeni și administrația publică locală din România, în Florești

A fost lansat primul joc pe smartphone pentru copiii cu atrofie musculară spinală

 

banner