Reynaers Aluminium își extinde prezența în Transilvania

0

Una dintre cele mai bune companii din România din domeniul tâmplăriei de aluminiu își extinde prezența în Transilvania. Este vorba de Reynaers Aluminium, care își va deschide un show-room în Cluj. Compania deja este prezentă în piața locală prin intermediul unor lucrări la proiecte precum Record Park, spune omul de afaceri Daniel Popa, directorul subsidiarei din România a Reynaers Aluminium. 

Decizia de a investi la Cluj este consecința contextului economic favorabil și a publicului tot mai educat, care caută soluții personalizate, spune Daniel Popa. Show-roomul va prezenta atât soluții bazate pe aluminiu, cât și soluții bazate pe oțel. Această investiție va fi la nivelul celor deja deschise în Europa Occidentală. Show-room-ul va avea suprafața de 150 de metri pătrați, iar investiția în amenajarea lui se ridică la 70.000 de euro, mai spune Daniel Popa.

Prognoza echipei Reynaers Aluminium se referă la o creștere anuală a pieței imobiliare din Cluj cu procente cuprinse între 5 și 10 la sută. Pentru 2021, Reynaers Aluminium mizează pe o cifră de afaceri de aproape 1,5 milioane de euro, generată de vânzările de sisteme de aluminiu pe piața clujeană.

Mai multe detalii, în emisiunea Business Cafe, moderată de Claudiu Pădurean.


banner