Robert Bucur: Economia Clujului reacționează pozitiv la ultimele știri!

0

Economia clujeană are perspective bune în cea de-a doua jumătate a anului, în contextul în care restricțiile menite să combată pandemia sunt relaxate, ca urmare a creșterii numărului de persoane vaccinate. În plus, prognozele realizate de organismele internaționale cu privire la evoluția economiei României sunt optimiste. Fondul Monetar Internațional estimează că, în acest an, economia românească va crește cu 6 la sută. Aceste prognoze sunt întemeiate pe realitate, este de părere consultantul financiar Robert Bucur, care a revenit în țară după o lungă perioadă petrecută în Marea Britanie.

”Bursele sunt în continuă creștere, iar economia reacționează pozitiv la ultimele știri”, mai spune consultantul financiar Robert Bucur, care activează în cadrul echipei OVB.

El crede că criza economică așteptată de economiști pentru a corecta anumite procese din piață a fost cea indusă de pandemia de coronavirus. De aceea, economia clujeană va evolua în noul context, reprezentat de transformarea digitală și de internaționalizarea afacerilor.

Mai multe detalii, în emisiunea Business Cafe, moderată de Claudiu Pădurean.


banner