România vs Belarus: Cine sunt cei trei jucători OUT din lot și ce avertisment au primit tricolorii

0

România va juca joi, 12 octombrie, de la ora 21:45, contra Belarusului, în runda a șaptea din preliminariile EURO 2024. Pentru acțiunea din luna octombrie, Edi Iordănescu a convocat 26 de jucători. Dintre aceștia, selecționerul va fi nevoit, potrivit regulamentului, să renunțe la trei fotbaliști pentru fiecare meci. Pentru duelul cu Belarus, aceștia sunt Andrei Borza, Adrian Rus și Daniel Bîrligea.

“Tricolorii” au renunțat la tradiționala plimbare din ziua meciului Belarus – România, acel moment când preț de câteva zeci de minute, poate o oră, jucătorii și staff-ul ies în oraș la shopping, relaxare sau promenadă.

Federația Maghiară de Fotbal a sfătuit naționala noastră să solicite pază în cazul în care are de gând să iasă prin Budapesta. Tocmai pentru a nu exista incidente cu fanii din Ungaria.

“Conform protocolului folosit la orice meci internațional, echipa oaspete poate solicita pază la o eventuală plimbare. Aceasta e informarea primită din partea omologilor de la Budapesta, să comunicăm dacă se dorește escortă de poliție pentru o eventuală plimbare a echipei naționale”, a anunțat FRF într-un răspuns pentru GSP.

Preliminarii EURO 2024, clasamentul Grupei I

1. Elveția (17-5 golaveraj) 14 puncte

2. România (9-4) 12

3. Israel (7-7) 11

4. Belarus (4-11) 4

5. Kosovo (5-8) 4

6. Andorra (3-10) 2.

Primele două clasate se vor califica la turneul final din vara anului viitor (14 iunie – 14 iulie), găzduit de Germania.

La egalitate de puncte, departajarea se face în funcție de rezultatele din meciurile directe.

VEZI ȘI:

Schimbare de ultim moment în echipa României, pentru preliminariile EURO 2024 – Camora OUT

Fundaș CFR Cluj, în Israel: “Vin rachete și din nord, dinspre Liban, nu doar din sud, dinspre Fâșia Gaza”

Sabău, după „U” Cluj – Sepsi 1-0: „Vom deveni o echipă competitivă, o echipă frumoasă”

 

 

 

banner