Sabău, după „U” Cluj – Partizani (1-3): „Am completat pregătirea specifică”

0

Universitatea Cluj a pierdut cel de-al doilea meci amical din Antalya, 1-3 în fața lui Partizani, campioana ultimului sezon din Albania. Trupa lui Sabău a dominat prima parte a meciului, dar totul s-a schimbat în cea de-a doua repriză.

Ioan Ovidiu Sabău s-a bazat pe un mix titulari-rezerve, iar „șepcile roșii” nu l-au avut nici de această dată în teren pe Dan Nistor. Sabău a făcut mai multe schimbări în partea a doua, a folosit jucători tineri, iar albanezii au profitat și au întors scorul.

„Obiectivul a fost atins, acela de a nu ne accidenta în primul rând. Am completat pregătirea specifică. Prima repriză am controlat jocul, am avut posesia. Ăsta a fost un alt obiectiv pe care ni l-am propus. În a doua repriză am făcut și schimbări, am apreciat foarte mult efortul lor.

Sigur, sunt copii care au debutat foarte tineri, e greu să faci față la un asemenea ritm. Sunt jucători talentați. Mai sunt multe lucruri de pus la punct. Ultima pasă, în preajma careului advers trebuie să fim mai rapizi, mai dinamici, să avem mai multă răbdare atunci când jocul e blocat, dar am arătat bine în prima repriză.

Se vede valoarea jucătorilor, maturitatea lor, liniștea atunci când au mingea. Mă bucur că a revenit Bic după o perioadă lungă în care a fost accidentat”, a declarat Ovidiu Sabău după partidă, potrivit GSP.

Ultimul test de verificare al Clujului e vineri, pe 12 ianuarie, în compania lui Sabail din Azerbaidjan.

VEZI ȘI:

”Curățenie” de iarnă la Universitatea Cluj – La cine a mai renunțat Ioan Ovidiu Sabău

 

banner