Schimbare de antrenor la U-BT – A antrenat formația unde activează celebrul Hamed Haddadi

0

U-BT Cluj-Napoca a anunțat despărțirea de antrenorul Srđan Flajs și numele înlocuitorului său. Acesta este sârbul Dean Medan, care vine de la Rapid București. Tânărul antrenor s-a regăsit, în trecut, și în staff-ul celor de la Sichuan Blue Whales, formație unde activează celebrul Hamed Haddadi.

“U-Banca Transilvania va avea modificări pe banca tehnică. Astfel, clubul nostru s-a despărțit de comun acord de antrenorul Srđan Flajs, care va fi înlocuit de către Dean Medan.

În vârstă de 48 de ani, Flajs a sosit la Cluj-Napoca în această vară. Anterior, el s-a mai regăsit în staff-ul unor formații precum Buducnost, Lietkabelis, Mega Leks sau Steaua Roșie. Flajs este campion al Muntenegrului, dar a cucerit și Liga Adriatică, respectiv Cupa Serbiei.

Astfel, clubul nostru îi mulțumește lui Srđan Flajs pentru munca depusă în ultimele luni!”, a comunicat campioana României.

Unde a mai antrenat Dean Medan?

Dean Medan este un antrenor din Serbia, aflat la început de drum. Acesta are 28 de ani și a bifat deja mai multe experiențe internaționale. În urma absolvirii Colegiului de Sport și Sănătate din Belgrad, tânărul antrenor a primit o ofertă din China și a făcut parte din staff-ul celor de la Sichuan Blue Whales, formația unde activează celebrul Hamed Haddadi.

De asemenea, Medan a petrecut un sezon la BC Astana, unde a colaborat cu antrenorul Darko Russo. Astfel, a ieșit campion al Kazahstanului și a ocupat locul 10 în Liga VTB. În stagiunea precedentă, Dean Medan s-a regăsit în staff-ul celor de la Rapid București.

VEZI ȘI:

Ultrașii FCSB, către mijlocașul ”U” Cluj: „Steliștii se nasc, nu se inventează, respect Alex Chipciu!”

U Cluj – FCSB: Poziția echipelor și declarațiile lui Sabău și Vali Gheorghe, fost jucător FCSB

Mijlocașul Olimpiu Moruțan, înainte de preliminariile EURO 2024: “Vom reuși să ajungem la următorul turneu final. Cred că e momentul”

banner