Ultrașii FCSB, către mijlocașul ”U” Cluj: „Steliștii se nasc, nu se inventează, respect Alex Chipciu!”

0
Foto: Gazeta Sporturilor

În duelul dintre FC Universitatea Cluj și FCSB, care a avut loc ieri pe Arena Naționala, bucureștenilor le-a scăpat victoria în ultimele minute, când Bogdan Mitrea a egalat în minutul 88 (scor 2-2). Alexandru Chipciu a fost întâmpinat cu aplauze de către fanii FCSB, înainte de începerea meciului, în susținerea declarațiilor fotbalistului, la adresa celor de la CSA Steaua.

Ultrașii FCSB au afișat un banner de recunoștință față de Chipciu, pe care scria: „Steliștii se nasc, nu se inventează, respect Alex Chipciu!”, conform Gazetei Sporturilor. Mai mult, cu un minut înainte de fluierul de start, suporterii i-au scandat numele mijlocașului, pe care l-au chemat la galerie pentru a scanda împreună. Fotbalistul s-a conformat, a mers și a scandat alături de galerie. Alex Chipciu a câștigat șapte trofee în tricoul celor de la FCSB, printre care se numără: trei titluri, două Cupe ale Ligii, o Cupă a României și o Supercupă. A bifat 169 de meciuri, 34 de goluri și 38 de pase decisive la echipă, între anii 2012 și 2016.

Alex Chipciu: ”Eu am câștigat ceva măcar la viața mea”

În urma meciului Universitatea Cluj – Steaua, care s-a terminat în 3-1 pentru ardeleni, mijlocașul a făcut următoarele declarații la adresa rivarilor: ”Nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei! Eu am câștigat ceva măcar la viața mea. Bine, și noi suntem, într-un fel, sclavi ai statului, ca români. Păcat de stemă, că e frumoasă rău de tot!

Au fost fotbaliști mari de tot aici, Pițurcă, Lăcătuș. Să continui tradiția asta cu jucătorii ăștia, cu echipamentul ăsta «fake»… Asta e părerea mea, nu mă mai interesează trecutul, nu mai contează nimic.

Contează doar prezentul. Peluza era mare, erau oameni, dar în restul stadionului erau 5 suporteri.. Copiii făceau poze cu mine, e cam dubioasă asta cu FCSB și CSA Steaua. Nu mai înțeleg nimic.”

VEZI ȘI:

U Cluj – FCSB: Poziția echipelor și declarațiile lui Sabău și Vali Gheorghe, fost jucător FCSB

Chipciu, după victoria cu CSA Steaua: “Ei sunt sclavii Armatei!”

Mijlocașul Olimpiu Moruțan, înainte de preliminariile EURO 2024: “Vom reuși să ajungem la următorul turneu final. Cred că e momentul”

banner