Mijlocașul Olimpiu Moruțan, înainte de preliminariile EURO 2024: “Vom reuși să ajungem la următorul turneu final. Cred că e momentul”

0
Foto: Gazeta Sporturilor

Mijlocașul Olimpiu Moruțan a transmis un mesaj de mobilizare, înaintea „dublei” cu Belarus şi Andorra, din preliminariile EURO 2024. Acesta vrea ca „tricolorii” să obțină maximum de puncte, pentru ca naţionala să fie mai aproape de calificarea la EURO 2024. Meciul cu Belarus are loc joi, 12 octombrie, de la 21:45, iar cel cu Andorra are loc duminică, 15 octombrie, de la aceeași oră.

„Mă simt bine aici, sper să joc cât mai bine și aștept cu nerăbdare următoare convocare la echipa națională! Avem o dubla cu Belarus și Andorra, sper să reușim să luăm cele șase puncte și să fim cu un pas mai aproape de EURO! Suntem un grup unit și cu siguranță, împreună cu Mister, vom reuși să ajungem la următorul turneu final, cred că e momentul”, a spus Olimpiu Moruţan, pentru Antena Sport.

România se află pe locul doi în grupa de calificare, la două puncte în spatele Elveţiei şi cu un punct peste Israel. Din șase meciuri jucate, echipa a acumulat trei victorii și trei remize.

VEZI ȘI:

Kosovo reclamă la UEFA bannerele de la meciul cu România

Dan Petrescu, înainte de Andorra – România, primul meci din preliminariile EURO 2024: “100% va fi foarte greu”

banner