Schimbare de antrenor la “U” Cluj după derby

0

Antrenorul Anton Petrea, 48 de ani, s-a aflat, cel mai probabil, la ultimul meci ca antrenor principal al echipei FC Universitatea Cluj, în urma derby-ului care s-a încheiat cu 3 – 4 pentru CFR 1907 Cluj. Pe lista înlocuitorilor sunt Ioan Ovidiu Sabău și croatul Zeljko Kopic, care a mai fost la cluburile Hajduk Split și Dinamo Zagreb, conform Gazetei Sporturilor.

Ioan Ovidiu Sabău nu și-a dorit eventuala revenire înaintea partidei cu CFR Cluj, iar celelalte opțiuni din străinătate au fost trecute în stand by. Revenirea acestuia nu a fost posibilă până acum, întrucât fostul component al Generației de Aur nu a ajuns la consens cu conducătorii formației, nedorind, printre altele, să preia echipa înaintea derby-ului cu CFR Cluj.

Mai ales după acuzațiile aduse în primăvară, în martie 2023, de către unii dintre suporteri, după 0 – 4 cu rivalii ”feroviari” în Gruia.

După ce „Moțu” Sabău nu și-a dat acordul să redevină A1, chiar dacă el este angajat al grupării, oficialii “U” Cluj au pus în stand by și discuțiile cu alți doi tehnicieni din străinătate, printre care și croatul Zeljko Kopic, ex-Hajduk Split și Dinamo Zagreb. Acestea vor fi reluate acum, după înfrângere.

VEZI ȘI:

Derby Universitatea Cluj – CFR Cluj: Ce balanță au echipele înainte de meci?

Fă cunoștință cu personalul campioanei României!

VIDEO Întâlnirea pentru tradiționalul marș al suporterilor “U” Cluj

banner