Fă cunoștință cu personalul campioanei României!

0
Foto: U-BT Cluj-Napoca

U-BT Cluj-Napoca a anunțat astăzi care va fi personalul campioanei României în sezonul 2023/2024, care va începe în mai puțin de o lună. Pentru al optelea sezon consecutiv, Mihai Silvășan va fi antrenorul principal al echipei. Acesta a condus-o ca antrenor pe U-BT spre patru titluri de campioană, cinci Cupe ale României și patru SuperCupe. 

Cine sunt antrenorii secunzi?

Sârbul Srdjan Flajs, care s-a alăturat în această vară echipei, îl va ajuta pe Mihai Silvășan. Acesta a fost în poziția de antrenor secund la echipe precum Steaua Roșie Belgrad, Lietuvos Rytas Vilnius și Buducnost Podgorica. Tehnicianul a ieșit campion în Muntenegru, unde a cucerit și Cupa. Totodată, în lista de succese se regăsește o Cupă a Serbiei și trofeul Ligii Adriatice.

Cel de-al doilea antrenor secund este Răzvan Cenean, unul dintre cei mai îndrăgiți antrenori de juniori din țară care s-a alăturat clubului în 2008 și face pasul către baschetul de seniori. Acesta are 8 titluri naționale ca antrenor cu juniorii de la U-BT și a fost selecționer la mai multe naționale juvenile.

Personalul echipei

Managerul executiv sportiv Branko Ćuić va sprijini întreaga activitate tehnică. Campion național în 2011 și fost baschetbalist al clubului, acesta a mai jucat în Bosnia, Muntenegru, Siria și Iran.

Team manager-ul Dorin Pintea, legendă a studenților cunoscut și sub porecla “Bobo”, va gestiona numeroasele aspecte organizatorice. Acesta a făcut parte din gloriasa echipă care a dominat baschetul românesc acum 30 de ani și nu a ratat nici o performanță notabilă alături de echipă.

Pregătirea fizică va fi realizată de către Andrei Bălan, care activează în cadrul clubului din 2016.

Staff-ul medical al campioanei României va fi condus de kinetoterapeutul Adrian Resteman, care este alături de club din 2011 și timp de aproape 10 ani a făcut parte și din staff-ul naționalei României. În echipa medicală se află și maseurul Csaba Mott, alături de Adrian Pintea.

VEZI ȘI:

Derby Universitatea Cluj – CFR Cluj: Ce balanță au echipele înainte de meci?

Copilul tău poate să însoțească jucătorii CFR Cluj pe teren!

A început o nouă campanie pentru abonamentele U-BT Cluj-Napoca

banner