Secretarul de stat din Ministerul Tineretului și Sportului prins băut la volan a demisionat

0

Secretarul de stat din Ministerul Tineretului și sportului, Csongor Oltean, a anunțat pe pagina sa de Facebook că a demisionat din funcție după ce a fost prins beat la volan.

”Azi dimineață am fost oprit de poliție fiind sub influența alcoolului. Nu am nicio scuză, îmi asum răspunderea pentru fapta mea. Comportamentul iresponsabil este incompatibil cu funcția publică și nu doresc să transmit un mesaj greșit tinerilor. Drept urmare, primul lucru azi dimineață a fost să-mi depun demisia din funcția de secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului” a scris politicianul UDMR pe pagina sa de Facebook.

Reacția din partea conducerii UDMR nu a întârziat să apară:

”Secretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, Oltean Csongor a fost oprit de poliție fiind sub influența alcoolului. În urma acestui incident el și-a depus demisia, pe care am acceptat-o, și i-am transmis-o premierului. Gestul lui Oltean Csongor este inacceptabil, el și-a asumat răspunderea pentru acesta. Nu intenționăm să facem alte comentarii în acest caz”, scris Kelemen Hunor, președintele UMDR.

Oltean Csongor are 32 de ani, este economist și ocupă funcția de vicepreședinte executiv al departamentului pentru tineret din UDMR. S-a născut în Mediaș și a absolvit Universitatea Babeș-Bolyai – Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor.

banner