Sigina Luca (Luna Cleaning): Drumul spre un business de 2 milioane de euro pe an

0

Unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori din Cluj este Sigina Luca, fondatoarea celei mai mari companii de cleaning din regiune. Este vorba de Luna Cleaning, o companie care împlinește 10 ani și care are ca țintă de business pentru 2021 atingerea pragului de 2 milioane de euro cifră de afaceri pe an.

Luna Cleaning este mai mult decât un furnizor de servicii de curățenie, pentru că, în ultimii ani, cleaning-ul a devenit o adevărată știință, care implică și cunoștințe serioare de chimie, biochimie sau fizică. Importanța cunoștințelor din acest domeniu este relevată de pandemia de coronavirus, care a arătat cât de importantă este cunoașterea modului în care trebuie utilizate substanțele virucide pentru a asigura securitatea sanitară a celor care muncesc în clinici, în cabinete medicale, clădiri de birouri sau alte spații publice.

Anul care s-a scurs de la declanșarea pandemiei a adus și o serie de provocări pentru echipa Luna Cleaning, care a trebuit să se adapteze la diferitele tipuri de măsuri sanitare care au schimbat peisajul economic. Cea mai mare dintre aceste provocări a fost lipsa de predictibilitate. Cum a transformat echipa Luna Cleaning aceste provocări în oportunități de business, aflați de la fondatoarea companiei, Sigina Luca, prezentă în emisiunea Business Cafe, moderată de Claudiu Pădurean.