Spectacole și acrobații îi așteaptă pe copiii din Cluj-Napoca, la Festivalul Stradal WonderPuck 2023

0

Mai sunt câteva zile până când centrul Clujului va fi animat din nou în sunet de râsete de copii și culori ale unor lumi fantastice. Festivalul Stradal WonderPuck7 își deschide din nou porțile între 8 și 10 septembrie. Artiști din România și șapte alte țări vor urca, timp de trei zile, pe cinci scene amplasate în trei locații, respectiv Piața Unirii, Muzeul de Artă Cluj și nelipsita scenă de la Castelul Banfy, Bonțida.

Printre cele mai importante prezențe din cadrul festivalului se află Grupo Puja, invitați de marcă din Spania, ce vor prezenta în data de 9 septembrie, de la ora 20:00, o reinterpretare inedită a poveștii lui Peter Pan și a zânuței Tinkerbell, în Piața Unirii. Întreaga acțiune a spectacolului se desfășoară la înălțime, într-o feerie de acrobații aeriene.

Pe scena mare din Piața Unirii, spectatorii clujeni îi vor putea întâlni tot în data de 9 septembrie, de la ora 20:30, și pe actorii Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad, Secția Marionete. Aceștia vor veni în întâmpinarea lor cu unul dintre cele mai apreciate spectacole ale stagiunii 2021-2022, „Istoria muzicii pentru copii (și părinții lor)” în regia lui Cristian Ban.

Teatrul de Copii și Tineret „Gong” revine pe scena WonderPuck în data de 10 septembrie, de la ora 19:00, cu spectacolul-concert „Vaca Rosalinda (o fabulă muzicală)”.

Pe lângă spectacolele desfășurate clasic, pe scenă, anul acesta, la WonderPuck s-a creat un program special de spectacole itinerante care mai de care mai spectaculoase, ce se vor desfășura pe traseul Piața Muzeului – Piața Unirii, printre care merită menționat performance-ul stradal „Plasticul nu e fantastic” al Teatrului STILTLife din Olanda.

VEZI ȘI:

Teatrul de păpuși și cel de improvizație se unesc pentru a atrage publicul adult la spectacole de animație – află mai multe despre proiectul „IMPRO SHOW cu PĂPUȘI”

Tineri actori urcă pe scena teatrului clujean, în cadrul festivalului GALACTORIA

Viața în chirie, cu colegi de apartament, subiectul unei noi premiere la teatrul clujean Magic Puppet

 

 

 

 

 

 

banner