Spectaculos: Mii de tineri participă la ceremonia de absolvire a Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”

0

Cea mai bine cotată instituție de învățământ superior medical din România, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” a organizat ceremonia de absolvire pentru tinerii care și-au finalizat studiile în acest an. Potrivit rectorului Anca Dana Buzoianu, tinerii au venit din toate colțurile lumii pentru a studia la Cluj-Napoca.

VEZI AICI ÎNTREAGA CEREMONIE DE ABSOLVIRE AICI 

Prestigioasa universitate clujeană oferă studii în limbile română, engleză și franceză. Potrivit primarului Emil Boc, care participă la ceremonia organizată în Sala Polivalentă, tinerii tocmai au absolvit Harvard-ul medicinei românești.

În cadrul festivității, vor fi premiați șefii de promoție, vor fi prezentați decanii de suflet, va avea loc predarea cheii universității către cei care vor duce tradiția mai departe și se va depune jurământul lui Hippocrate – un moment solemn și emoționant, în care absolvenții vor jura că vor respecta toate îndatoririle morale în exercitarea profesiei lor.

Unul dintre cele mai spectaculoase momente a fost serenada ansolvenților UMF.

Transmisiunea LIVE a fost asigurată de echipa Via Cluj TV.

 

banner