Speed Dating: Întâlniri pe repede înainte, în Cluj – Află unde și ce implică

0

Clujenii cu vârsta de peste 30 de ani sunt invitați la un eveniment diferit. The Coffee Factory oferă posibilitatea persoanelor de a cunoaște potențiali parteneri pentru distracție sau pentru a petrece Valentine’s Day. Toate aceste lucruri se vor întâmpla în cadrul unei seri de speed dating, care va avea loc sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 19.

„Nu ceri mult, doar îți dorești să cunoști pe cineva mișto, amuzant și de treabă. Avem ceva ce te-ar putea ajuta… Întâlnirile pe grăbite sunt ca să te distrezi și să cunoști oameni noi față în față, în cel mai simplu mod posibil. Distrează-te, nu o lua prea în serios și vei avea parte de o seară grozavă”, spun gazdele evenimentului.

Cum funcționează date-ul?

Participanții vor fi întâmpinați de către coordonatori la sosire, când aceștia le vor explica structura evenimentului, urmând să se așeze la prima întâlnire.

Vor avea maxim 7 minute la dispoziție pentru a cunoaște fiecare persoană, dar pe parcursul evenimentului vor fi și mici pauze pentru vizite la bar și aer curat.

Fetele vor rămâne așezate la aceeași masă pe parcursul evenimentului, iar băieții se vor roti. Intrarea costă 15 lei. Pentru a participa, e necesară completarea unui formular de înscriere, disponibil cu un click aici. De asemenea, locul trebuie rezervat pe WhatsApp sau prin apel telefonic, la numărul de telefon: 0745 368 048.

Evenimentul se desfășoară la The Coffee Factory Cluj, pe strada Hasdeu, numărul 19. Speed ​​dating-ul este un concept devenit din ce în ce mai popular, care încurajează persoanele singure să cunoască mai mulți potențiali parteneri într-o perioadă foarte scurtă de timp.