StudBate: Studenții UBB vor organiza un eveniment de dezbateri – Află ce subiecte vor fi abordat și care vor fi temele principale

0

Consiliul Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai, în parteneriat cu organizatorii Techsylvania, anunță organizarea primei ediții a evenimentului StudBate, al cărui scop este crearea unui cadru prietenos și organizat unde studenții universității vor putea să discute pe marginea a trei teme principale de interes și să propună soluții la problemele pe care le identifică în urma dezbaterilor.

Răspunsurile studenților vor fi transmise mai departe conducerii universității, în vederea soluționării problemelor și a ajustării bunului mers al lucrurilor în mediul academic.

Evenimentul se va desfășura pe data de 30 iunie, începând cu ora 14:00, în sala C4 din Campus Hașdeu și se adresează tuturor studenților Universității Babeș-Bolyai. Participanții sunt rugați să își anunțe intenția de a lua parte la oricare dintre cele trei dezbateri în prealabil, prin completarea următorului formular:

https://forms.gle/BfSZneACcG8ehnff9

Desfășurătorul evenimentului este următorul:

14:00 – 15:00 – Deschiderea evenimentului și dezbaterea primului subiect ◉ Învățământ virtual: a blessing or a curse?
15:00 – 15:15 – Coffee break
15:15 – 16:15 – Dezbaterea celui de-al doilea subiect ◉ Student în campus: worth a shot?
16:15 – 16:30 – Coffee break
16:30 – 17:30 – Dezbaterea celui de-al treilea subiect ◉ Carieră după UBB: a challenge or a breeze?

Persoană de contact: Răzvan Tîmpescu
Telefon: 0724386578UBB
e-mail: razvantimpescu@fspac.ro