Târg de cadouri și preparate gourmet la Cluj-Napoca: Artă și craft la un loc cu zacuscă și dulcețuri

0

Handmade Transilvania, în colaborare cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, vă invită în perioada 24-26 noiembrie 2023 la evenimentul „Arte și Bucate – târg de cadouri și preparate gourment”. Artă, craft, handmade la un loc cu zacuscă, dulcețuri, dulciuri vegane? De ce nu? Arta și bucatele se înțeleg foarte bine, astfel că clujenii sunt așteptați la târgul „Arte și bucate” la final de noiembrie, cât încă mai este timp să se organizeze de sărbători cu cadouri pentru prieteni, familie, angajați.

Handmade Transilvania va aduce la un loc frumosul și sănătatea, pentru trei zile, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei. Peste 30 de expozanți vin cu bucurie să ofere publicului cadouri, preparate aparte, obiecte utile și lucruri cu tematică de Crăciun.

Participanții pot face un altfel de shopping, să discute cu micii producători, cu artiști, să atingă și să simtă cu toate simțurile, pe îndelete, înainte de a alege.

Evenimentul va avea loc în Galeria Cellarium a Muzeului Etnografic al Transilvaniei, situat pe str. Memorandumului, nr. 21. Orarul târgului este următorul: vineri 15-20, sâmbătă 10-20, duminică 10-19.

VEZI ȘI:

Clujul va avea două târguri în decembrie: Târgul de Crăciun și Târgul de Iarnă

Au început înscrierile la Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii – Ediția 2023 se adresează sectorului IT și industriilor 4.0

Bilet de avion în Japonia pentru câștigătorul concursului de la Târgul de joburi româno-japonez

 

 

banner