Târg Produs de Cluj și Summer Fest de Sfânta Maria – Vezi unde se ține

0

Consiliul Județean Cluj, în parteneriat cu Primăria municipiului Câmpia Turzii, va organiza în perioada 12-15 august 2022 Târgul Produs de Cluj. Evenimentul se va desfășura în Parcul Berc, din Câmpia Turzii, cu un program cuprins între orele 12:00 și 23:00.

La Târgul Produs de Cluj de la Câmpia Turzii vor participa mici meșteșugari și producători care vor prezenta publicului turtă dulce și ciocolată de casă, miere de albine, uleiuri presate la rece, vinuri, preparate la grătar gătite în aer liber, obiecte de artizanat și marochinărie, lavandă, costume populare și podoabe lucrate de mână.

Buna dispoziție va fi asigurată de un parc de distracție modern, dar și de spectacolele de muzică ușoară și cele de folclor susținute de cântăreți și dansatori invitați la eveniment.

Simultan cu Târgul Produs de Cluj, locuitorii Câmpiei Turzii vor sărbători zilele municipiului. Acest eveniment, numit Câmpia Turzii Summer Fest, împreună cu Târg Produs de Cluj, vor înveseli timp de trei zile oamenii dornici să participe.

Alexandra Stan, Doduț, The Motans, Mira și Vescan sunt doar câțiva artiști care sâmbătă și duminică vor urca pe scena din Câmpia Turzii. Luni, pe 15 august, ca și momente folclorice organizatorii propun întâlnirea cu Ioan Dordoi, Ionela Moruțan, Angela Rusu, Marius Ciprian Pop, Sava Negrean Brudașcu, dar și cu ansamblurile folclorice Mugurelul și Ardeleana și mulți alți artiști îndrăgiți.

”O nouă prezență a noastră la Câmpia Turzii, în mijloc de august, perioada în care aici oamenii locurilor se întâlnesc de ani buni pentru a sărbători împreună praznicul Sfintei Maria, dar și trecerea spre toamnă, anotimpul culegerii roadelor. Și de această dată ne bucurăm de excelenta colaborare cu administrația locală, astfel că putem oferi tuturor amatorilor de voie bună și relaxare posibilitatea de a le găsi la ei acasă”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

VEZI ȘI:

Cel mai fain târg din Ardeal, “Produs de Cluj”, vine la Sibiu cu toate cele bune de la Cluj!

Dezbatere publică la Turda: Construcția unui aquapark în partea estică a orașului

Dronă pilotată de militarii americani, prăbușită lângă Câmpia Turzii