Lucrările de pe Cluj Arena, verificate de reprezentanții UEFA și FRF – Alin Tișe: “Experții au fost foarte mulțumiți”

0

O delegație formată atât din reprezentanți ai Federației Române de Fotbal (FRF), cât și din cei trimiși de organizația internațională UEFA, a inspectat joi, 13 aprilie, stadiu lucrărilor efectuate la schimbarea gazonului de pe Cluj Arena. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, care a precizat, pe pagina personală de Facebook, faptul că experții au fost foarte mulțumiți de calitatea lucrărilor și a materialelor folosite pentru a amplasarea substratului, respectiv a sistemului de încălzire.

“O delegație formată din reprezentanți ai U.E.F.A. și F.R.F. a inspectat astăzi stadionul Cluj Arena, în vederea verificării condițiilor oferite pentru desfășurarea Campionat European de Fotbal U21. […] Experții specializați în managementul suprafețelor de joc au fost foarte mulțumiți de calitatea lucrărilor de montare a noului gazon, dar și a materialelor folosite la amplasarea substratului și a sistemului de încălzire”, este precizat în postarea publicată pe pagina de Facebook a președintelui Alin Tișe.

Mai multe informații despre toate procedurile prevăzute în proiectul dedicat schimbării gazonului de pe Cluj Arena sunt disponibile AICI.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Gazonul de pe Cluj Arena va fi instalat de aceeași firmă care a schimbat și gazonul stadionului CFR Cluj

Eugen Neagoe continuă critica condițiilor de pe Cluj Arena: “Cum să intri în Schengen cu un asemenea gazon?”

‘U’ Cluj revine pe Cluj Arena – vezi care este starea gazonului după UNTOLD

banner