TOP 10 farse de 1 Aprilie – vezi cum îți poți păcăli prietenii și colegii

0

Via Cluj TV vă propune un top al celor mai amuzante farse pe care le puteți face prietenilor și colegilor, cu ocazia “Zilei Păcălelilor”. Topul a fost realizat atât pe baza caracterului umoristic al farselor, cât și pe rezonabilitatea aplicării acestora.

Iată topul:

  1. Spune-i copilului tău că ai fost sunat de reprezentanții Google, care ți-au spus că el/ea stă prea mult timp pe internet și că veți renunța la tehnologie o lună.

2. Lipește bandă adezivă pe laserul mouse-ului colegilor. Când vor vedea că nu funcționează, toți se vor uita dacă mufa este conectată la unitate. Va dura ceva timp până își vor da seama ce se petrece.

3. Lipește ochișori de plastic pe toate produsele din frigider. Astfel, cel care îl va deschide va avea impresia că toate alimentele se holbează la el.

4. Mesaj către prieteni: “Aceasta telegramă, este telegramă, o telegramă, grozavă telegramă, oportunitate telegramă, pentru telegramă, a tine telegramă, un telegramă, idiot telegramă, ocupat telegramă, pentru telegramă, 20 telegramă, de telegramă secunde telegramă! … Acum citește mesajul fără cuvântul „telegramă”.

5. Scrie pe o foaie de hârtie “DE VÂNZARE” și adaugă numărul de telefon al unui prieten sau coleg care are mașină. Fixează hârtia pe parbrizul mașinii sale, cu ajutorul ștergătoarelor.

PONT: Dacă vrei să te răzbuni pe cineva, scrie pe foaie un preț foarte mic, comparativ cu valoarea mașinii. Va fi nevoit să dea explicații la telefon.

6. Mesaj pentru prieten: “Iubitul meu drag, doresc să-ți dau o veste: SUNT ÎNSĂRCINATĂ… cu noi atribuţii la serviciu. Sper să primesc și mărire de salariu!”

7. Decupează din hârtie desene ale unor mici insecte și lipește-le pe abajurul unei lămpi. Lasă-i pe ceilalți să aprindă lumina.

8. Mesaj pentru prieteni: “Un studiu arată că nu îți poţi atinge buza de jos cu limba… Realitatea este că, după citirea acestui mesaj, 99/100 idioți încearcă asta.”

9. Înlocuiește pozele de pe biroul colegului tău cu unele ale șefului.

10. Mesaj pentru un prieten burlac: “Hei, ştii care este cea mai buna zi să agăţi o fata? 1 aprilie … Și știi de ce? Dacă accepta, atunci ai noroc, dacă nu, ii zici ca e păcăleala de 1 aprilie.”

Asigură-te că farsele pe care le alegi sunt menite să amuze, nu să le strice ziua celorlalte persoane.

VEZI ȘI:

TOP 10 melodii românești în istoria Eurovision – vezi care e preferata ta

TOP 10 comentarii despre garsoniera de 11 mp din Cluj

Paris – Cluj-Napoca, în topul celor mai bune rute de tren din Europa

banner