Trei centre de vaccinare în Parcurile Industriale Tetarom

0

În Cluj au apărut primele centre de vaccinare organizate de agenții economici. Primele astfel de centre au fost organizate de companiile multinaționale prezente în parcurile industriale Tetarom, care aparțin Consiliului Județean Cluj. Până acum, sute de persoane s-au vaccinat în aceste centre.

Marile companii din Cluj au început să organizeze centre de vaccinare împotriva coronavirusului. Aceste centre sunt organizate în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică a județului Cluj. Primele trei centre sunt găzduite de parcurile industriale Tetarom ale Consiliului Județean Cluj, spune reprezentanta Tetarom, Adela Mîrza.

Singurul parc industrial în care nu a fost organizat un asemenea centru de vaccinare este Tetarom I din Cluj-Napoca. Acest parc industrial este situat foarte aproape de centrul de vaccinare drive-through de la Sala Sporturilor, astfel că angajații companiilor au preferat să îl folosească pe acesta. În județul Cluj, oficial, s-au vaccinat până acum aproape 270.000 de persoane. Neoficial, numărul acestora este mai mare, pentru că mulți clujeni s-au vaccinat în județele din jur.